Kukkapalvelut

kukkapalvelu nooa jyväskylä

kukkapalvelu nooa

Leikkokukat ja kukkatilaukset

Nooan kukkapalvelu ja hautaustomisto Jyväskylän keskustassa sekä Ekukan verkkokaupassa. Ekukan verkkokauppa sisältää laajan ja kauden mukaaan vaihtelevan valikoiman kukkatuotteita onnittelukukista surukimppuihin ja palvelee sinua ympärivuorokauden. Toimitamme kukat puolestasi Jyväskylään ja lähialueille ammattitaidolla ja hienotunteisesti. Liikkeestämme voit ostaa tai tilata kukat mihin tahansa juhlatilaisuuteen tai arkipäivääsi sulostuttamaan. Kukkatilauksissa kuuntelemme aina kaikki toiveesi ja toteutamme ne parhaamme mukaan. Valikoimastamme löydät myös kauden mukaan vaihtuvat valmiit ulkokukat ja -asetelmat kotiisi tai lahjaksi! Kukkien kaveriksi liikkeestämme löytyy myös suojaruukkuja, maljakoita, kynttilöitä sekä pieniä lahjatavaroita, kortteja sekä paikallista käsityötä mm. makramee-seinävaatteita sekä amppeleita. Tule ostoksille, ihastelemaan tai ihan vain juttusille! Rento ja palveluhenkinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikessa!

Samana päivänä toimitettavat kukkatilaukset on tehtävä ennen klo: 14.00.

Kukkatilaukset toimitetaan pääasiassa klo: 14.00-18.00 välillä. Toimistusaika voi vaihdella liikkeen sen hetkisen kiireen mukaan.

UUTTA! Meiltä nyt Babyshower -juhliin toiveittesi mukaan valmistettu vaippakakku & kukkakimppu samassa paketissa! Tilataan puhelimitse vähintään 5pv ennen tilaisuutta.

  • img 20210603 125614 e1627817172845
  • arkkukoriste metsäinen
  • img 20210419 180703
  • img 20210507 wa0019
  • pitkä arkkukoriste
  • img 20210504 wa0005

viherkasvit

Viherkasvit

Myymälästämme löydät vaihtuvan valikoiman viherkasveja, pistokkaita, kaktuksia ja ruukkukukkia. Viihtyvyyttä opiskelijaboxiin; opiskelijakortilla aina -10% viherkasveista. Tule löytämään uusi kasviystäväsi!


Yritysyhteistyö

Tarjoamme erilaisia yhteistyö mahdollisuuksia koskien leikkokukkia ja viherkasveja. Tilaa meiltä tuoreet kukat tilaisuuksiin tai liiketilasi pöytiiin esimerkiksi edullisella jatkuvalla kuukausitilauksella. Ota yhteyttä tai tule piipahtamaan liiketilassamme ja sovitaan teillekin hyvä diili!